Vi förbereder oss!

Nu söker vi dig som vill vara med i vår tillverkning från start till driftsfärdig byggnad.

Arbetet innebär att tillverka byggkomponenter, montera väggar och tak till färdig byggnad. Men också att montera inredning och olika typer av ytskikt. Du är med och påverkar arbetet från start till färdig byggnad.  

Beroende på din kompetens och erfarenhet kan arbetet vara mycket varierande och kan innehålla kontakter och samverkan med projektledare, konstruktörer och till exempel underleverantörer. Du ska kunna läsa och förstå tekniska beskrivningar, instruktioner, ritningar och självständigt kunna använda den informationen i det dagliga arbetet. Vi vill att du är kvalitetsmedveten, lyhörd och flexibel.

Vi vill att du har byggteknisk gymnasieutbildning eller motsvarande samt har erfarenhet som snickare eller jobbat vid husfabrik. 

Älö Trä Vimmerby AB tillverkar kundanpassade planelement, byggkomponenter, helt färdiga hus, tvättstugor samt toaletter för offentliga miljöer. All tillverkning sker inomhus i fabriken i Vimmerby. Hos våra medarbetare finns ett gediget hantverkskunnande och mångårig kunskap. Vi jobbar ständigt med att förbättra verksamheten för att erbjuda våra kunder kvalitetsprodukter och en bra arbetsmiljö för våra medarbetare.

Din profil

Arbetslivserfarenhet
Snickare/Träindustriarbetare med erfarenhet

Utbildning
Byggteknisk utbildning, lägst gymnasienivå

Krav
Att kunna läsa och förstå instruktioner, tekniska beskrivningar och ritningsläsning

Meriterande
VVS
El
Ventilation
Montera ytskikt
Truckkort
Säkra lyft

Språk
Att kunna läsa och uttrycka sig på svenska i tal och skrift

Körkort
B

Anställningsform
Visstid eller tillsvidare

Lön
Månadslön

Kollektivavtal
GS-facket

Arbetsplats
Älåkragatan 7
598 40 Vimmerby

Kontakt
info@alotra.se
Tfn 070-3339001

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår