Miljö

God arbetsmiljö och användarmiljö är viktigt för oss. Vi strävar hela tiden efter att minimera spill, minska transporter och optimera våra resurser.

Vi köper FSC-märkt virke lokalt och vi hjälper våra kunde med att välja klimatsmarta lösningar. Svenskt rakt igenom

För oss innebär rätt kvalité att svara upp till och överträffa våra kunders förväntningar på de produkter och tjänster som företaget levererar. Vi ska genom aktivt miljöarbete medverka till att minska negativ miljöpåverkan.

Rätt kvalitet innebär att vi tar reda på kundens behov och förväntningar på Älö Trä. Vi väljer råvaror och komponenter som har hög hållbarhet och lång livslängd. Vi förbättrar ständigt befintliga och utvecklar nya produkter och tjänster efter kundernas önskemål och behov.    

Aktivt miljöarbete innebär att vi utvecklar och tillverkar egna produkter och tjänster som bidrar till minskad miljöpåverkan. Vi arbetar ständigt med förbättringar som leder till minskad påverkan på miljön väljer i första hand träråvaror från miljöcertifierade skogar. Vi väljer transporter som ger så lite utsläpp som möjligt använder energin effektivt till uppvärmning och produktion. Vi uppfyller myndigheternas krav på våra produkter och dess tillverkning samt bistår våra kunder så att även de uppfyller myndigheternas krav på våra produkters användning.

Har du frågor eller vill veta mer om oss?

Kontakta oss här

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår